ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναστέλλονται οι άδειες όλων των αστυνομικών

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε την αναστολή -μέχρι νεωτέρας- όλων των αδειών των αστυνομικών υπαλλήλων, ως μέτρο κατά του νέου κορονοϊού. Στη διαταγή υπάρχει μια μικρή εξαίρεση, καθώς αναφέρεται πως θα χορηγείται άδεια σ’ «εξαιρετικές περιπτώσεις» στο προσωπικό, όπου υπάρχει «απόλυτη ανάγκη», για σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και αφού πρώτα υπάρχει...

ΕΛΑΣ μετανάστες Κορονοϊός πρόστιμο
Κορονοϊός πρόστιμο
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποφάσισε την αναστολή -μέχρι νεωτέρας- όλων των αδειών των αστυνομικών υπαλλήλων, ως μέτρο κατά του νέου κορονοϊού.

Στη διαταγή υπάρχει μια μικρή εξαίρεση, καθώς αναφέρεται πως θα χορηγείται άδεια σ’ «εξαιρετικές περιπτώσεις» στο προσωπικό, όπου υπάρχει «απόλυτη ανάγκη», για σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και αφού πρώτα υπάρχει πλήρης αιτιολόγηση από αρμόδιους την άδεια που έχει αιτηθεί ο ένστολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Τοσκίτσης: Έρωτας κατά κορονοϊού!

Η απόφαση ελήφθη για να εφαρμόζονται όσο το δυνατόν καλύτερα οι έλεγχοι για τυχόν παραβιάσεις των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση και τα οποία οφείλουν να τηρούν οι πολίτες.

Σε ένα άλλο μέτρο, επιστρέφονται οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας, με την καταβολή του προστίμου. Εξαιρούνται, ωστόσο, ορισμένες παραβάσεις:

Το σχετικό ρεπορτάζ του Open:

Exit mobile version