ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Απόψε στις 21:00 οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν

Κορονοϊός: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που δίνει μάχη για την καταπολέμηση του ιού, θα πουν απόψε (Κυριακή 15/3) στις 21:00 οι Έλληνες πολίτες. Συγκεκριμένα καλούνται να βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν για πέντε λεπτά, σε ένα κάλεσμα που «τρέχει» διαδικτυακά εδώ και κάποιες ώρες. Η ιδέα προέκυψε...

Κορονοϊός: Απόψε στις 21:00 οι Έλληνες βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που δίνει μάχη για την καταπολέμηση του ιού, θα πουν απόψε (Κυριακή 15/3) στις 21:00 οι Έλληνες πολίτες.

Συγκεκριμένα καλούνται να βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν για πέντε λεπτά, σε ένα κάλεσμα που «τρέχει» διαδικτυακά εδώ και κάποιες ώρες.

Η ιδέα προέκυψε από την Ισπανία, καθώς οι Ισπανοί πολίτες έκαναν κάτι ανάλογο.

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»

Κορονοϊός: Δείτε παρακάτω τι έκαναν οι Ισπανοί

Exit mobile version