ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε η 17χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Η 17χρονη που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης αποσωληνώθηκε. Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την 17χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα αποσωληνώθηκε με την κατάσταση της να είναι σταθερή, ενώ σε περίπτωση που αυτή παραμείνει σταθερή...
Κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε η 17χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Η 17χρονη που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης αποσωληνώθηκε.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την 17χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα αποσωληνώθηκε με την κατάσταση της να είναι σταθερή, ενώ σε περίπτωση που αυτή παραμείνει σταθερή τότε θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η 17χρονη, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο τουλάχιστον από τα μέσα Αυγούστου δεν έχει προσβληθεί από υποκείμενα νοσήματα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε η 17χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.