ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Δίνουν δωρεάν υπολογιστές από το κράτος στους μαθητές – Δείτε την προθεσμία 

Κορονοϊός: Το υπουργείο Παιδείας προμηθεύει με δωρεάν υπολογιστές και τάμπλετ μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Το Υ.ΠΑΙ.Θ. προτίθεται να προβεί στην προμήθεια και παροχή εξοπλισμού φορητών ηλεκτρονικών συσκευών (laptop και tablet) στις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, προκειμένου να αξιοποιηθεί από εκπαιδευτικούς ή/και μαθητές, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Το υπουργείο Παιδείας προμηθεύει με δωρεάν υπολογιστές και τάμπλετ μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Το Υ.ΠΑΙ.Θ. προτίθεται να προβεί στην προμήθεια και παροχή εξοπλισμού φορητών ηλεκτρονικών συσκευών (laptop και tablet) στις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, προκειμένου να αξιοποιηθεί από εκπαιδευτικούς ή/και μαθητές, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε σχολικής μονάδας, με φόντο την πανδημία κορονοϊού.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες ενέργειες για την υλοποίηση του σχετικού προγράμματος του υπουργείου Παιδείας, παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες να μεριμνήσουν άμεσα για την καταγραφή των αναγκών της ανωτέρω δράσης σε επίπεδο σχολικής μονάδας και να το αποστείλετε στο τμήμα Μελέτης και Προμήθειας Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υ.ΠΑΙ.Θ., μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική Διεύθυνση akonstantaras@minedu.gov.gr, έως την Πέμπτη 9/4/2020 και ώρα 12.00. Η καταγραφή θα γίνει αυστηρά με τη χρήση (συμπλήρωση) της συνημμένης φόρμας σε μορφή excel.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η τήρηση της ανωτέρω προθεσμίας είναι επιτακτική, δεδομένου ότι η όλη διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. Σημειώνεται ότι η μη υποβολή των αναγκών εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συνεπάγεται τη μη συμμετοχή στην πράξη.

Exit mobile version