ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – εμβόλια: Επιστρατεύουν παιδίατρους, δήμους και influencers για να κάνουν «ψυχολογικό πόλεμο»

Ο κορονοϊός και τα εμβόλια συνεχίζουν να είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης, με την Κυβέρνηση να επιστρατεύει παιδίατρους, δήμους και influencers με στόχο τον «ψυχολογικό πόλεμο».
Κορονοϊός – εμβόλια: Επιστρατεύουν παιδίατρους, δήμους και influencers για να κάνουν «ψυχολογικό πόλεμο»

Κορονοϊός – εμβόλια: Την επιστράτευση παιδιάτρων, δήμων και influencers φαίνεται πως σκέφτεται η Ελληνική Κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19, σε μια κίνηση που έχει ως μοναδικό στόχο τον «ψυχολογικό πόλεμο».

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταδοθεί μέσω των social media και των τηλεοράσεων ένα μήνυμα, με το οποίο θα ζητείται από τους παιδιά και τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας, να κάνουν το εμβόλιο, με τους υπεύθυνους να θεωρούν πως αυτός είναι ο δρόμος για να πειστούν τα παιδιά να εμβολιαστούν.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα παίξουν, παιδίατροι, δήμοι αλλά και γνωστοί influencers που θα συμμετέχουν σε αυτή τη νέα εμβολιαστική καμπάνια ενώ στόχος των υπευθύνων είναι τα παιδιά να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους, ακόμη και να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Η αρχή έγινε μάλιστα με μια διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου απάντησαν στις ερωτήσεις γονιών και μαθητών για τα εμβόλια.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Παιδείας είχε συναντήσεις με την ηγεσία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος και των περιφερειακών ενώσεων δήμων και του δήμου Αττικής, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση προς τα παιδιά ηλικίας 12-17 ετών, για το πόσο σημαντικό είναι το να κάνουν το εμβόλιο, ακόμη και σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία!

Όπως μαρτυρά αυτή η κίνηση, η Κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταπνίξει την ελεύθερη βούληση των πολιτών και πλέον θα στοχεύσει στα παιδιά και στις οικογένειες κάνοντας άτυπο «ψυχολογικό πόλεμο πειθούς»… ώστε να μην υπάρχει ούτε υποψία ελεύθερης βούλησης.

https://youtu.be/plnF25IvJ68

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – εμβόλια: Επιστρατεύουν παιδίατρους, δήμους και influencers για να κάνουν «ψυχολογικό πόλεμο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.