ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επίδομα και το Μαιο, 15 Ιουνίου τέλος όλοι οι περιορισμοί!

Κορονοϊός: Επίδομα 800 ευρώ για Μάϊο και μισό Ιούνιο Και για τον Μάιο θα πάρουν οι εργαζόμενοι που τελούν σε αναστολή το επίδομα των 800 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr. H επέκταση θα αφορά και στον μισό Ιούνιο (45 μέρες) στην ίδια λογική με το διάστημα Μαρτίου – Απριλίου. Aν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη...
Κορονοϊός: Επίδομα και το Μαιο, 15 Ιουνίου τέλος όλοι οι περιορισμοί!

Κορονοϊός: Επίδομα 800 ευρώ για Μάϊο και μισό Ιούνιο

Και για τον Μάιο θα πάρουν οι εργαζόμενοι που τελούν σε αναστολή το επίδομα των 800 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

H επέκταση θα αφορά και στον μισό Ιούνιο (45 μέρες) στην ίδια λογική με το διάστημα Μαρτίου – Απριλίου.

Aν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι μία πρώτη ένδειξη πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μερική άρση της καραντίνας από 15 Ιουνίου και μετά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μέχρι τότε αποκλείεται να έχουν αρχίσει να ανοίγουν κάποια μαγαζιά, σημειώνει το newsit.

Μπες στο www.music892.gr και άκου όλα τα καινούργια hit non stop!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επίδομα και το Μαιο, 15 Ιουνίου τέλος όλοι οι περιορισμοί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.