ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Έρημη» πόλη η Θεσσαλονίκη – Ελάχιστος κόσμος στην Νέα Παραλία (pics, vid)

Ελάχιστος ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, σε ένα σκηνικό διαφορετικό με τις προηγούμενες ημέρες
Κορονοϊός: «Έρημη» πόλη η Θεσσαλονίκη – Ελάχιστος κόσμος στην Νέα Παραλία (pics, vid)

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Ελάχιστος είναι ο κόσμος που βρέθηκε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης για να κάνει τη βόλτα του, με το σκηνικό να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες ημέρες.

Σάββατο, ήλιος, ζέστη, ιδανικός καιρός για βόλτα. Κι όμως, το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει εντελώς σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ελάχιστος είναι ο κόσμος στη Νέα Παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τα 12 αντικείμενα που πρέπει να απολυμαίνετε καθημερινά

Μεγάλο θέμα είχε ανοίξει σχετικά με τον κόσμο που αγνοούσε τις συστάσεις και τους κανόνες πρόληψης για τον κορονοϊό. Οι εικόνες της γεμάτης από ανθρώπους παραλιακής, αποτέλεσε είδηση ακόμα και σε ξένα σάιτ.

Ωστόσο, με τη βοήθεια και της Ελληνικής Αστυνομίας που ήταν για άλλη μία φορά εκεί, προειδοποιώντας με μεγάφωνα τον κόσμο να πάει στο σπίτι του, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3), η παραλία σχεδόν «ερήμωσε». Μάλιστα, ακόμα και αυτοί που ήταν εκεί, κρατούσαν τις αποστάσεις όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του sportime.gr:

Θεσσαλονίκη (1)

Θεσσαλονίκη (2)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Έρημη» πόλη η Θεσσαλονίκη – Ελάχιστος κόσμος στην Νέα Παραλία (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.