ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται οι γάμοι – Χορός με γάντια και… live streaming!

Οι επαγγελματίες διοργανωτές εκδηλώσεων καλούν μελλόνυμφους αλλά και καλεσμένους να ξεχάσουν όσα ήξεραν περί πολυπληθών γαμήλιων δεξιώσεων.
Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται οι γάμοι – Χορός με γάντια και… live streaming!

Οι επαγγελματίες διοργανωτές εκδηλώσεων καλούν μελλόνυμφους αλλά και καλεσμένους να ξεχάσουν όσα ήξεραν περί πολυπληθών γαμήλιων δεξιώσεων.

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα πάντα στην καθημερινή ζωή και έτσι οι δεξιώσεις των γάμων που θα τελεστούν το προσεχές καλοκαίρι δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες.

Οι επαγγελματίες διοργανωτές εκδηλώσεων καλούν μελλόνυμφους αλλά και καλεσμένους να ξεχάσουν όσα ήξεραν περί πολυπληθών γαμήλιων δεξιώσεων, αφού όπως και στα εστιατόρια τα τραπέζια θα μπουν σε απόσταση και θα έχουν επάνω αντισηπτικά πέραν εδεσμάτων, ενώ ο χορός των συγγενών και των φίλων θα γίνεται με… κυλιόμενη προσέλευση ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

«Οι αλλαγές είναι πολλές και τόσο τα ζευγάρια όσο και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τους γάμους αναζητούν τρόπους ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων και ταυτόχρονα να το γλεντήσουν», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοργανώτρια γάμων Φαίδρα Λιάκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εκεί «έπεσαν» τα πρώτα 150αρια για μάσκες και αποστάσεις

«Η χοροθέτηση είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Οι δεξιώσεις γίνονται μικρότερες, τα ζευγάρια κάνουν εκ νέου επιλογή καλεσμένων και σβήνουν από τις λίστες τους αρκετούς από αυτούς, προστατεύοντας τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας», λέει η κ. Λιάκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν «κλείσει» και την υπηρεσία live streaming ώστε να βοηθήσουν γιαγιάδες και παππούδες να μείνουν στο σπίτι αλλά να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη δεξίωση των αγαπημένων τους προσώπων από την οθόνη τους.

Μάλιστα, χορός, που μάλλον θα πρωταγωνιστήσει θα είναι το μοναχικό ζεϊμπέκικο, ενώ η γαμήλια τούρτα, θα είναι ίσως το μόνο που δεν θα αλλάξει, αφού οι νεόνυμφοι, με δεδομένο ότι θα μοιραστούν μία ολόκληρη ζωή, μπορούν να μοιραστούν και το ίδιο κουταλάκι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται οι γάμοι – Χορός με γάντια και… live streaming!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.