ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει να κάνει υποχρεωτική την τρίτη δόση για τους άνω των 65

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης με δηλώσεις του στο Mega, τόνισε πως ίσως κάνουν την τρίτη δόση από το εμβόλιο υποχρεωτική στους άνω των 65, γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία τους.
Κορονοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει να κάνει υποχρεωτική την τρίτη δόση για τους άνω των 65

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση σύμφωνα με δηλώσεις εξετάζει το ενδεχόμενο να να κάνει υποχρεωτική την τρίτη δόση από το εμβόλιο για τους άνω των 65.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στο Mega, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης.

Πιο συγκεκριμένα είπε πως την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσαν νέα μέτρα προστασίας για όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι, 300.000 άτομα έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιαστούν. Ενώ περίπου μισό εκατομμύριο για την τρίτη δόση.

Στην συνέχεια έκανε γνωστό πως βασική τους μέριμνα είναι η υγεία των πολιτών που είναι άνω των 65 ετών. Γιατί μετά το εξάμηνο η ανοσία για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι τόσο μεγάλη. Όσοι είναι άνω των 65 και έκαναν την τρίτη δόση βοήθησαν να μειωθούν τα κρούσματα.

Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου, υποχρεωτική για όσους ανθρώπους είναι πάνω από 65 χρονών. Για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στους κλειστούς χώρους κυρίως.

Τέλος σημείωσε πως η κυβέρνηση ενθαρρύνει οι άνω των 65 να κάνουν την τρίτη δόση. Γιατί είναι ζωτικής σημασίας, αν και τα μέτρα αυτή την στιγμή είναι επαρκή και η ανταπόκριση των πολιτών στην τρίτη δόση ικανοποιητική.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει να κάνει υποχρεωτική την τρίτη δόση για τους άνω των 65», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.