ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει διάγγελμα

Ο κορονοϊός μας έχει αναγκάσει να αλλάξουμε εντελώς την καθημερινότητά μας και τις συνήθειές μας. Με την κατάσταση που επικρατεί δεν γίνεται να έχουμε παρελάσεις την Τετάρτη (25/3). Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει προγραμματίσει να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό εντός της ημέρας. Η αφορμή θα είναι η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Όπως αναφέρει η Καθημερινή,...

Κορονοϊός Σακελλαροπούλου
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο κορονοϊός μας έχει αναγκάσει να αλλάξουμε εντελώς την καθημερινότητά μας και τις συνήθειές μας. Με την κατάσταση που επικρατεί δεν γίνεται να έχουμε παρελάσεις την Τετάρτη (25/3).

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει προγραμματίσει να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό εντός της ημέρας. Η αφορμή θα είναι η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, γνωρίζοντας ότι ο κορονοϊός προκαλεί κρίση όσον αφορά στις ελευθερίες και τα δικαιώματα του καθενός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως όλα αυτά είναι προσωρινά. Ως εγγυήτρια του πολιτεύματος, του Συντάγματος και των θεμελιωδών ελευθεριών, αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως η οριοθέτηση της κοινωνικής συμπεριφοράς οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και πως όλο αυτό θα έχει ημερομηνία λήξης.

Exit mobile version