ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Καλούσε τον κόσμο να κάνει ντου στις εκκλησίες και συνελήφθη!

Κορονοϊός: Απίστευτες καταστάσεις καθώς συνελήφθη άντρας που καλούσε τους πιστούς να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες! Χειροπέδες σε έναν 32χρονο που μαζί με συνεργό του κολλούσαν αφίσες και πετούσαν τρικάκια στη Λαμία καλώντας τους πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες το Μεγάλο Σάββατο πέρασε η Αστυνομία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: OPEN TV: Σε επαφές με την Όλγα Τρέμη Σύμφωνα με...
Κορονοϊός: Καλούσε τον κόσμο να κάνει ντου στις εκκλησίες και συνελήφθη!

Κορονοϊός: Απίστευτες καταστάσεις καθώς συνελήφθη άντρας που καλούσε τους πιστούς να κάνουν «ντου» στις εκκλησίες!

Χειροπέδες σε έναν 32χρονο που μαζί με συνεργό του κολλούσαν αφίσες και πετούσαν τρικάκια στη Λαμία καλώντας τους πιστούς να εισβάλουν στις εκκλησίες το Μεγάλο Σάββατο πέρασε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: OPEN TV: Σε επαφές με την Όλγα Τρέμη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο 32χρονος θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, με τον συνεργό του να αναζητείται από τις Αρχές. Να θυμίσουμε πως τη Μεγάλη Τετάρτη η ίδια ιστοσελίδα είχε δημοσιεύσει την αφίσα που είχε αναρτηθεί σε εικονοστάσι στο κέντρο της πόλης. Η συγκεκριμένη αφίσα-κάλεσμα ανέφερε: “«ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ :-(» με το μήνυμα να κλείνει με τα κατάλληλα σημεία στίξης που σχηματίζουν θλιμμένη φατσούλα”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Καλούσε τον κόσμο να κάνει ντου στις εκκλησίες και συνελήφθη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.