ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος από την κλινική «Ταξιάρχαι» – Στους 138 οι νεκροί

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του ιού στην Ελλάδα καθώς ένας 84χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή, με τον αριθμό των όσων έχουν καταλήξει να φτάνει πλέον τους 138. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος που έπασχε από υποκείμενο νόσημα και προέρχεται από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και κατέληξε ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ...
Κορονοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος από την κλινική «Ταξιάρχαι» – Στους 138 οι νεκροί

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του ιού στην Ελλάδα καθώς ένας 84χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή, με τον αριθμό των όσων έχουν καταλήξει να φτάνει πλέον τους 138.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος που έπασχε από υποκείμενο νόσημα και προέρχεται από την κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι και κατέληξε ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΝΙΜΤΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μένει εκτός από το GNTM;

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχεται σε 138 καθώς αργά το βράδυ κατέληξε και ένας 90χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος από την κλινική «Ταξιάρχαι» – Στους 138 οι νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.