ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Κύπρος: Στους 8 οι νεκροί – 32 νέα κρούσματα (vid)

Κορονοϊός – Κύπρος: Στους οχτώ έφτασε ο αριθμός των θανάτων στην Κύπρο, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον 262 εκ των οποίων 32 σε μία ημέρα. Ακόμα ένας άνθρωπος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στην Κύπρο, με τον αριθμό των θανάτων να φτάνει πλέον τους οχτώ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 83 ετών, που έχασε τη...
Κορονοϊός – Κύπρος: Στους 8 οι νεκροί – 32 νέα κρούσματα (vid)

Κορονοϊός – Κύπρος: Στους οχτώ έφτασε ο αριθμός των θανάτων στην Κύπρο, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον 262 εκ των οποίων 32 σε μία ημέρα.

Ακόμα ένας άνθρωπος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στην Κύπρο, με τον αριθμό των θανάτων να φτάνει πλέον τους οχτώ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 83 ετών, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιόδρας: Το είπε ξανά «θα είχαμε γίνει Ιταλία, αν…»

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο ανέρχονται στα τριάντα δύο, ανακοινώθηκε από τις κυπριακές αρχές το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα 271 περιστατικά εντοπίστηκαν μετά από διεκπεραίωση 7.397 εργαστηριακών αναλύσεων από το Ινστιτούτο Νευρολογίας Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και το Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Κύπρος: Στους 8 οι νεκροί – 32 νέα κρούσματα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.