ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Moderna-Pfizer: Ομοιότητες και διαφορές για τα εμβόλια τους!

Κορονοϊός: Τι αναμένουν οι ειδικοί από το εμβόλιο της AstraZeneca, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποτελεσματικότητά του - Σε διαπραγματεύσεις με τη Moderna η ΕΕ - Αισιοδοξία, αλλά και επιφύλαξη από τον ΠΟΥ.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Τι αναμένουν οι ειδικοί από το εμβόλιο της AstraZeneca, που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποτελεσματικότητά του – Σε διαπραγματεύσεις με τη Moderna η ΕΕ – Αισιοδοξία, αλλά και επιφύλαξη από τον ΠΟΥ.

Κορονοϊός Σε επίπεδα αποτελεσματικότητας πέρα από κάθε προσδοκία κυμαίνονται τα υπό ανάπτυξη εμβόλια για τη νόσο COVID-19. Χθες Δευτέρα η Moderna ανακοίνωσε ότι το mRNA-1273 είναι 94,5% αποτελεσματικό έναντι του νέου κορoνοϊού SARS-CoV-2, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα οι Pfizer/BioNTech είχαν ανακοινώσει 90% αποτελεσματικότητα του BNT162b1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ασφυξία στη Θεσσαλία – Γέμισαν οι ΜΕΘ στα Τρίκαλα (vid)

Επίκεινται αποτελέσματα και από την AstraZeneca

Σε παρόμοια επίπεδα αναμένεται να κυμανθούν και τα επίπεδα αποτελεσματικότητα του εμβολίου AZD1222 που αναπτύσσουν από κοινού το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η AstraZeneca. Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα από την Φάση 3 των κλινικών δοκιμών αναμένονται το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Exit mobile version