ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Νεκρός γνωστός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη, περίμενε την τρίτη δόση

Ο κορονοϊός «χτύπησε» γνωστό χειρούργο στη Θεσσαλονίκη που έχασε την ζωή του ενώ περίμενε την τρίτη δόση του εμβολίου.
Κορονοϊός: Νεκρός γνωστός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη, περίμενε την τρίτη δόση

Κορονοϊός: Την «μάχη» με τον Covid-19 έχασε γνωστός καθηγητής ιατρικής και χειρούργος της κλινικής «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κωνσταντάρας.

Ο κ. Κωνσταντάρας ανήκε στις ευπαθείς ομάδες καθώς ήταν καρκινοπαθής και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, είχε εμβολιαστεί με τις πρώτες δύο δόσεις από το εμβόλιο και βρισκόταν σε αναμονή της τρίτης.

Μάλιστα, ο γνωστός χειρούργος, είχε κάνει την πρώτη δόση στις 13 Ιανουαρίου ενώ την δεύτερη, την έκανε σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 3 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η κλινική:

Η διοίκηση και το προσωπικό της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», με ιδιαίτερα αισθήματα βαθιάς οδύνης, συμμετέχουμε στο πένθος για την αναχώρηση από τη ζωή του εκλεκτού και αξέχαστου συνεργάτη μας, χειρουργού Χρήστου Κωνσταντάρα.

Ο Χρήστος Κωνσταντάρας, εξαιρετικά πεπειραμένος και άρτια καταρτισμένος χειρουργός, υπήρξε γιατρός υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους και συνεργάστηκε με τον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» επί δεκαετίες, παράλληλα προς τη συνεπέστατη πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, «έγραψε ιστορία» επί δεκαετίες, αφήνοντας μνήμη αγαθή σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του την εξαιρετική σύζυγό του και δύο παιδιά, γιο και θυγατέρα, προικισμένους χειρουργούς, που συνεχίζουν επάξια την οικογενειακή παράδοση.

Η Κλινική μας χάνει τον πιστότερο και συνεπέστερο συνεργάτη της, που θα μείνει στη μνήμη και στην καρδιά μας για πάντα. Στη σύζυγο και στα παιδιά του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και διαβεβαιώνουμε για την ολόψυχη συμμετοχή μας στο πένθος τους. Η μνήμη του Χρήστου Κωνσταντάρα, ανεπίληπτη, τιμημένη, μένει στην ιστορία μας.

Δείτε την ανάρτηση της κλινικής στον λογαριασμό της στο Facebook:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Νεκρός γνωστός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη, περίμενε την τρίτη δόση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.