ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ο Φλοίσβος όπως πρέπει να είναι (pics)

Χωρίς κόσμο η παραλία του Φαλήρου...
Κορονοϊός: Ο Φλοίσβος όπως πρέπει να είναι (pics)

Κορονοϊός: Δυστυχώς οι ημέρες που ζούμε είναι τέτοιες που δεν μας επιτρέπουν να βγαίνουμε από το σπίτι για την καθιερωμένη μας βόλτα. Εδώ και αρκετό καιρό ο κόσμος έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά του.

Πρέπει όλοι μας να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Τα μέτρα πάρθηκαν για συγκεκριμένους λόγους και προκειμένου να προφυλαχθεί ο κόσμος από τον ιό. Να μην πάρουν τα πράγματα στη χώρα μας άσχημη εξέλιξη όπως σε άλλες.

Τον πρώτο καιρό των μέτρων υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν στα μέτρα της Κυβέρνησης. Τα οποία όσο περνούσε ο καιρός γινόντουσαν όλο και πιο σκληρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός – Ελλάδα: 77 νέα κρούσματα, 1.832 συνολικά, 90 στη ΜΕΘ, 81 θάνατοι

Παράλληλα βγήκε και το πρόστιμο για το «σπάσιμο» της καραντίνας.

Πλέον όμως αρκετές ημέρες μετά τις ανακοινώσεις των μέτρων τα πράγματα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο κόσμος είναι στα σπίτια του και δεν βγαίνει για άσκοπες βόλτες.

Τουλάχιστον αυτό δείχνει η κατάσταση στους δρόμους και στην παραλία του Φλοίσβου. Εκεί όπου τις προηγούμενες ημέρες μαζευόταν αρκετός κόσμος.

Τώρα όμως οι εικόνες είναι διαφορετικές…

Κορονοϊός Κορονοϊός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ο Φλοίσβος όπως πρέπει να είναι (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.