ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Πάτρα: Διασωληνωμένος 15χρονος!

Κορονοϊός: Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 11 το πρωί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όταν οι γιατροί του ιδρύματος κλήθηκαν να διαχειριστούν περιστατικό ηλικίας 15 χρόνων το οποίο διαγνώσθηκε με βαριά πνευμονία και υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και...
Κορονοϊός-Πάτρα: Διασωληνωμένος 15χρονος!

Κορονοϊός: Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 11 το πρωί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όταν οι γιατροί του ιδρύματος κλήθηκαν να διαχειριστούν περιστατικό ηλικίας 15 χρόνων το οποίο διαγνώσθηκε με βαριά πνευμονία και υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό και δόθηκε εντολή διακομιδής του 15χρονου εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Το dating app σειράς του Netflix, πλέον στις ζωές μας! (vid)

Το thebest.grthebest.gr σε δημοσίευμα του σημειώνει ότι οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωση του παιδιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-Πάτρα: Διασωληνωμένος 15χρονος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.