ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πέθανε 79χρονη – Στους 173 οι νεκροί

Δυστυχώς μία ακόμη ζωή χάθηκε στη χώρα μας από τον COVID-19.  Ο κορονοϊός ήταν η αιτία που μία 79χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία το απόγευμα της Δευτέρας (25/5) και συγκεκριμένα στις 17:05. Η εκλιπούσα είχε υποκείμενο νόσημα. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να κερδίσει τη μάχη. Έτσι συνολικά ο αριθμός των θυμάτων...
Κορονοϊός: Πέθανε 79χρονη – Στους 173 οι νεκροί

Δυστυχώς μία ακόμη ζωή χάθηκε στη χώρα μας από τον COVID-19

Ο κορονοϊός ήταν η αιτία που μία 79χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία το απόγευμα της Δευτέρας (25/5) και συγκεκριμένα στις 17:05.

Η εκλιπούσα είχε υποκείμενο νόσημα. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να κερδίσει τη μάχη. Έτσι συνολικά ο αριθμός των θυμάτων ανέβηκε στους 173.

Νωρίτερα με γραπτή του ενημέρωση ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει πως εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρα άλλα τέσσερα άτομα που έχει προσβάλει ο κορονοϊός. Συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στους 2882.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοτικά-Νηπιαγωγεία: 1 με 26 Ιουνίου – Η απόφαση για τα ειδικά σχολεία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πέθανε 79χρονη – Στους 173 οι νεκροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.