ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πέθανε διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό – Εγκληματικά λάθη και παραλείψεις

Ένας άνθρωπος που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ έχασε τη ζωή του, περιμένοντας να βρεθεί κρεβάτι!
Κορονοϊός: Πέθανε διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό – Εγκληματικά λάθη και παραλείψεις

Κορονοϊός: Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime την ομολογία για εγκληματικά λάθη που έκανε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Τώρα, άλλη μια δυσάρεστη είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας.

Ένας ασθενής με κορονοϊό, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ κατέληξε κατά τη διάρκεια της εφημερίας, χωρίς να προλάβει να μπει στην εντατική.

Άφησαν δηλαδή την χώρα να γίνει Μπέργκαμο μετά από 2 χρόνια πανδημίας χωρίς να έχουν φτιάξει εξειδικευμένες ΜΕΘ, τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει για τις επιτυχίες της κυβέρνησης στην υγεία και τους άμεσα εμπλεκόμενους να έχουν πάσης φύσεως ασυλία.

Όπως μετέδωσε το Mega, αυτή τη στιγμή σε απλές κλίνες covid στο Λαϊκό νοσηλεύονται 40 άτομα, ενώ τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια. Στις κλινικές επίσης υπάρχουν 25 με 30 ράντσα.

Κορονοϊός: Την Τρίτη υπήρχαν 73 αιτήματα για κλίνες ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία τα 50 προέρχονταν μόνο από την Αττική. Μέσα σε μια μέρα μάλιστα τα αιτήματα αυτά αυξήθηκαν δραματικά κι έφτασαν τα 100, από τα οποία τα 70 αφορούσαν την Αττική.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πέθανε διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό – Εγκληματικά λάθη και παραλείψεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.