ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός: Σχεδόν 1 δις άνθρωποι σε καραντίνα σε όλο τον κόσμο

Κορoνοϊός: Σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι διεθνώς βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ την ίδια στιγμή δραματική είναι η αύξηση των νεκρών στην Ιταλία με 651 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο. Η γειτονική χώρα θρηνεί 5.476 νεκρούς από τον κορωνοϊό και τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 59.138. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στήνουν τέντες έξω από τα νοσοκομεία...
Κορoνοϊός: Σχεδόν 1 δις άνθρωποι σε καραντίνα σε όλο τον κόσμο

Κορoνοϊός: Σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι διεθνώς βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ την ίδια στιγμή δραματική είναι η αύξηση των νεκρών στην Ιταλία με 651 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Η γειτονική χώρα θρηνεί 5.476 νεκρούς από τον κορωνοϊό και τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 59.138. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στήνουν τέντες έξω από τα νοσοκομεία για τη διαλογή των ασθενών.

Στην Μαγιόρκα οι αστυνομικοί τραγουδούν στο δόμο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους που επίσης βρίσκονται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορoνοϊός: Σχεδόν 1 δις άνθρωποι σε καραντίνα σε όλο τον κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.