ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν (vid)

Κορονοϊός – Σχολεία: Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και διάφορα είναι τα σενάρια που εξετάζει το Υπουργείο Παιδείας. Το άνοιγμα των σχολείων αποτελεί ένα «καυτό» θέμα για την κυβέρνηση η οποία βρίσκεται σε επαφές με το συμβούλιο των επιδημιολόγων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συνελήφθησαν 3 Έλληνες επειδή «έσπασαν» την καραντίνα Οι ημέρες έναρξη του...
Κορονοϊός – Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν (vid)

Κορονοϊός – Σχολεία: Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και διάφορα είναι τα σενάρια που εξετάζει το Υπουργείο Παιδείας.

Το άνοιγμα των σχολείων αποτελεί ένα «καυτό» θέμα για την κυβέρνηση η οποία βρίσκεται σε επαφές με το συμβούλιο των επιδημιολόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συνελήφθησαν 3 Έλληνες επειδή «έσπασαν» την καραντίνα

Οι ημέρες έναρξη του σχολικού και ακαδημαϊκού έτους πλησιάζουν και οι γονείς περιμένουν να δουν με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία. Τα σενάρια που εξετάζονται από το Υπουργείο Παιδείας εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από τα πρώτα σενάρια που εξετάζονται είναι η εξ αποστάσεων ή η εκ περιτροπής διδασκαλίας, με την υποχρεωτική χρήση μάσκας των μαθητών.

Στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενα τα σχολεία να μην ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά αργότερα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.