ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στείλαν τον κόσμο στο σπίτι με ντουντούκες στη Θεσσαλονίκη (vid)

Δεκάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έκαναν τη δική τους βόλτα στη Νέα Παραλία αγνοώντας τις συστάσεις, με την αστυνομία να αναγκάζεται να βγει στον δρόμο και να στείλει τον κόσμο στο σπίτι με ντουντούκες λόγω του Κορονοϊού. Δραστικά μέτρα παίρνουν και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακινήσουν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, ώστε να προφυλαχτεί από...
Κορονοϊός: Στείλαν τον κόσμο στο σπίτι με ντουντούκες στη Θεσσαλονίκη (vid)

Δεκάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έκαναν τη δική τους βόλτα στη Νέα Παραλία αγνοώντας τις συστάσεις, με την αστυνομία να αναγκάζεται να βγει στον δρόμο και να στείλει τον κόσμο στο σπίτι με ντουντούκες λόγω του Κορονοϊού.

Δραστικά μέτρα παίρνουν και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακινήσουν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, ώστε να προφυλαχτεί από τον Κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SOS από την Πολιτική Προστασία: «Οι στιγμές είναι κρίσιμες!»

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα (17/3) το μεσημέρι στη Νέα Παραλία είναι πρωτόγνωρες, καθώς η δημοτική αστυνομία μαζί με την ομάδα ΔΙΑΣ βγήκε στον δρόμο, προκειμένου να στείλει πίσω στο σπίτι τον κόσμο με… ντουντούκες.

Γίνεται αντιληπτό, πως πλέον άπαντες καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να συνετίσουν τον κόσμο που αγνοεί τις συστάσεις και τις οδηγίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στείλαν τον κόσμο στο σπίτι με ντουντούκες στη Θεσσαλονίκη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.