ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Στις επιλογές της κυβέρνησης τα τοπικά lockdown

Κορονοϊός: Στην αύξηση των κρουσμάτων του νέου ιού στην χώρα και την πιθανότητα των τοπικών lockdown αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Mega. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε την επαναφορά του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία της πανδημίας στην χώρα στο γεγονός ότι έπρεπε να...
Κορονοϊός: Στις επιλογές της κυβέρνησης τα τοπικά lockdown

Κορονοϊός: Στην αύξηση των κρουσμάτων του νέου ιού στην χώρα και την πιθανότητα των τοπικών lockdown αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Mega.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε την επαναφορά του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία της πανδημίας στην χώρα στο γεγονός ότι έπρεπε να χτυπήσει δυνατά το «καμπανάκι» προς τους πολίτες, ενώ όπως είπε η τρέχουσα εβδομάδα είναι εβδομάδα αφύπνισης.

Ο κ. Πέτσας δεν απέκρυψε πως πάντα μέσα στις επιλογές της κυβέρνησης «είναι η επιβολή τοπικών lockdown, προκειμένου για την περιφρούρηση-περιχαράκωση κρουσμάτων σε τοπικό επίπεδο και την ιχνηλάτηση τους».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην παρούσα φάση η κυβέρνηση δεν εξετάζει τον έλεγχο των μετακινήσεων μέσω sms.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στις επιλογές της κυβέρνησης τα τοπικά lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.