ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός: Στις Σέρρες ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας (vid)

Κορoνοϊός: Στις Σέρρες θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς Εκεί, θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, και την τοπική αυτοδιοίκηση σχετικά με τη νέα έξαρση του ιού (Κορoνοϊός) στην περιοχή . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός ΕΟΔΥ:...

Χαρδαλιάς
Χαρδαλιάς
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορoνοϊός: Στις Σέρρες θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς

Εκεί, θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, και την τοπική αυτοδιοίκηση σχετικά με τη νέα έξαρση του ιού (Κορoνοϊός) στην περιοχή .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορονοϊός ΕΟΔΥ: 5 θάνατοι – 935 νέα κρούσματα

Τα νέα κρούσματα στις Σέρρες έχουν κρούσει καμπανάκι κινδύνου, με την περιοχή να βρίσκεται σε επίπεδο «πορτοκαλί» συναγερμού και τους πολίτες να περιορίζουν σημαντικά τις μετακινήσεις τους.

Οπότε με ενδιαφέρον αναμένονται οι τυχόν ανακοινώσεις τους, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή της Μακεδονίας και αν χρειαστεί να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το γεγονός της εξάπλωσης του ιού.

Exit mobile version