ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Θα περάσει μαμά», το γκράφιτι που συγκίνησε το Twitter (pic)

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και οι αρμόδιες αρχές μας παροτρύνουν να μένουμε σπίτι μας για την αποφυγή της διασποράς του ιού.  Λένε μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και μια χρήστης του ελληνικού Twitter κατάφερε να συγκινήσει με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της. Ο κορονοϊός έχει δυσκολέψει τις ζωές...
Κορονοϊός: «Θα περάσει μαμά», το γκράφιτι που συγκίνησε το Twitter (pic)

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και οι αρμόδιες αρχές μας παροτρύνουν να μένουμε σπίτι μας για την αποφυγή της διασποράς του ιού. 

Λένε μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις και μια χρήστης του ελληνικού Twitter κατάφερε να συγκινήσει με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της.

Ο κορονοϊός έχει δυσκολέψει τις ζωές όλων μας, ωστόσο μικρά πράγματα μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάσουμε και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η Kazi έγραψε χαρακτηριστικά: «Βλέπω τη μαμά μου το τελευταίο διάστημα μόνο από το μπαλκόνι όταν της πάω προμήθειες κτλ. Μου έχει λείψει ήδη πάρα πολύ. Χθες βράδυ αποφάσισα να της αφήσω ένα μήνυμα για να το δει από το μπαλκόνι της το πρωί. Η 2η φώτο είναι από την ίδια από το μπαλκόνι της. Να δείχνετε την αγάπη σας με οποίο τρόπο μπορείτε. Είναι ισχυρό όπλο κατά της μοναξιάς και του φόβου. Θα τα καταφέρουμε, θα περάσει».

Το παρακάτω tweet έχει περισσότερα από 1.500 λάικ και περισσότερα από 500 retweet.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Θα περάσει μαμά», το γκράφιτι που συγκίνησε το Twitter (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ