ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Θερμομέτρηση στα σχολεία, πλέξιγκλας στα θρανία (vid)

Ο κορονοϊός φέρνει πλέον αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, κάτι που φυσικά αγγίζει ακόμα και τα μικρά παιδιά. Συγκεκριμένα, η φετινή σχολική χρονιά αναμένεται να είναι περίεργη για τους μαθητές, αφού τα σχολεία προσπαθούν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι είπε ο Σύψας για τη χρήση της...
Κορονοϊός: Θερμομέτρηση στα σχολεία, πλέξιγκλας στα θρανία (vid)

Ο κορονοϊός φέρνει πλέον αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, κάτι που φυσικά αγγίζει ακόμα και τα μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα, η φετινή σχολική χρονιά αναμένεται να είναι περίεργη για τους μαθητές, αφού τα σχολεία προσπαθούν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Τι είπε ο Σύψας για τη χρήση της μάσκας σε παιδιά (vid)

Ένα από αυτά, βρίσκεται στην Ραφήνα, όπου αποφασίστηκε από το Δήμο, να τοποθετηθούν πλέξιγκλας σε θρανία, στις αίθουσες που θα έχουν αρκετά άτομα, για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των μαθητών.

Ακόμα θα γίνεται θερμομέτρηση στα παιδιά, ενώ αναμένεται να μοιραστούν μάσκες και τα παγούρια που θα μοιραστούν σε όλους τους μαθητές στην Ελλάδα και φυσικά παντού θα υπάρχουν αντισηπτικά και προειδοποιητικά αυτοκόλλητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Θερμομέτρηση στα σχολεία, πλέξιγκλας στα θρανία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.