ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Η μισή πόλη άδεια, γεμάτη η παραλιακή (vid-pics)

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό έχουν φυσικά ισχύ και στη Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες όμως να είναι αντικρουόμενες στην πόλη αφού το #ΜένουμεΣπίτι δεν τηρείται καθολικά. Η πλατεία Αριστοτέλους είναι άδεια εδώ το «λουκέτο» στα μαγαζιά έχει συμβάλλει σημαντικά στο να περιοριστούν οι συνωστισμοί. Οι δρόμοι είναι σχεδόν άδειοι ενώ ελάχιστα αμάξια κινούνται...
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Η μισή πόλη άδεια, γεμάτη η παραλιακή (vid-pics)

Τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό έχουν φυσικά ισχύ και στη Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες όμως να είναι αντικρουόμενες στην πόλη αφού το #ΜένουμεΣπίτι δεν τηρείται καθολικά.

Η πλατεία Αριστοτέλους είναι άδεια εδώ το «λουκέτο» στα μαγαζιά έχει συμβάλλει σημαντικά στο να περιοριστούν οι συνωστισμοί.

Οι δρόμοι είναι σχεδόν άδειοι ενώ ελάχιστα αμάξια κινούνται σε αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προτείνει την τέλεια έξοδο! (vid)

Όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τη νέα παραλία. Εκεί, εκατοντάδες πολίτες παρά τους κανόνες έκαναν τη βόλτα τους και μάλιστα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεν κρατούσαν ούτε τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους.

Δείτε τι συμβαίνει σήμερα (14/3) στη Θεσσαλονίκη:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Η μισή πόλη άδεια, γεμάτη η παραλιακή (vid-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.