ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Θεσσαλονικιός… ξεδίνει παίζοντας σαξόφωνο στο μπαλκόνι! (vid)

Ένας Θεσσαλονικιός πρόσφερε μια... αξέχαστη βραδιά στους γείτονές του, επιλέγοντας να παίξει μουσική με το σαξόφωνό στο μπαλκόνι του.
Κορονοϊός: Θεσσαλονικιός… ξεδίνει παίζοντας σαξόφωνο στο μπαλκόνι! (vid)

Ο κορονοϊός μας θέλει «καθηλωμένους» για αρκετές ώρες στα σπίτια μας κι έτσι χρειάζεται να σκεφτούμε αρκετούς τρόπους προκειμένου οι ώρες αυτές να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Έτσι ένας Θεσσαλονικιός επέλεξε να παίξει… σαξόφωνο στο μπαλκόνι του, προκειμένου, προφανώς να ψυχαγωγήσει και τους γείτονές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σμαράγδα Καρύδη για κορονοϊό: «Έλληνες μεγιστάνες, να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη»

Όσο για το τι επέλεξε να παίξει: Το «Ακορντεόν» του Μάνου Λοϊζού. αλλά και το Bella Ciao, σε μια… αξέχαστη βραδιά στην περιοχή της Ολύμπου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Θεσσαλονικιός… ξεδίνει παίζοντας σαξόφωνο στο μπαλκόνι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.