ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Θετική στον ιό 25χρονη Ρομά στο Ζεφύρι

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε 25χρονη Ρομά στο Ζεφύρι, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα η κοπέλα, είχε έρθει από τη Λαμία με το 4 ετών κοριτσάκι της, προκειμένου να το πάει στο νοσοκομείο Παίδων για αιμοκάθαρση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ποτό από απόσταση στα σχέδια της κυβέρνησης! Η 25χρονη φιλοξενείται από 6μελή οικογένεια...
Κορονοϊός: Θετική στον ιό 25χρονη Ρομά στο Ζεφύρι

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε 25χρονη Ρομά στο Ζεφύρι, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η κοπέλα, είχε έρθει από τη Λαμία με το 4 ετών κοριτσάκι της, προκειμένου να το πάει στο νοσοκομείο Παίδων για αιμοκάθαρση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ποτό από απόσταση στα σχέδια της κυβέρνησης!

Η 25χρονη φιλοξενείται από 6μελή οικογένεια στις εργατικές κατοικίες, με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί όλοι σε καραντίνα, ενώ όλη η γειτονία έχει μεγάλη ανησυχία.

Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να ελέγξουν τον μέρος και να συνομιλήσουν με την οικογένεια αυτή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Θετική στον ιό 25χρονη Ρομά στο Ζεφύρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.