ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλη την Τούνη

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και αρχές παροτρύνουν τον κόσμο να μην βγαίνει και να μένει στο σπίτι του. Η Ιωάννα Τούνη όμως πήγε για τρέξιμο, ανέβασε story και έφαγε κράξιμο. Επειδή όμως τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του η εντυπωσιακή θεσσαλονικιά απάντησε με πολύ σκληρή γλώσσα σε όσους την κατέκριναν. Πιο...
Κορονοϊός: Τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλη την Τούνη

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και αρχές παροτρύνουν τον κόσμο να μην βγαίνει και να μένει στο σπίτι του. Η Ιωάννα Τούνη όμως πήγε για τρέξιμο, ανέβασε story και έφαγε κράξιμο.

Επειδή όμως τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του η εντυπωσιακή θεσσαλονικιά απάντησε με πολύ σκληρή γλώσσα σε όσους την κατέκριναν.

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε ένα Insta story και απάντησε στους επικριτές της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με έχετε πρήξει για τις προηγούμενες ιστορίες μου, που τόλμησα και πήγα στην γειτονιά μου για τρέξιμο. Να σας ενημερώσω πως το #menoumespiti είναι κάτι το οποίο δεν το περιφρονώ καθόλου αλλά τηρώ προσωπικά.

Και οι οδηγίες σχετικά με τον ιό υποδεικνύουν μεν να μένουμε σπίτι… αλλά φυσικά να βγαίνουμε όποτε είναι απαραίτητο! Να πάμε δηλαδή στη δουλειά μας, στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο κλπ.

Επίσης είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας, να μας βλέπει ο ήλιος καθημερινά αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΑ και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής.

Είδε κανείς συνωστισμό στα Story μου; Έλα τώρα φιλάκια και μένουμε σπίτι χωρίς να χώνουμε τη μύτη μας στο σπίτι του άλλου».

Βέβαια για να τα λέμε όλα, Ιωάννα μου θα μπορούσες να κάνεις γυμναστική και στο σπίτι σου γιατί έτσι μόνο το καλό παράδειγμα δεν δίνεις.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και πρέπει πάντα να προσέχουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλη την Τούνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.