ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη διάθεση της Πολιτείας

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Βασίλη Κικίλια και τον Νίκο Χαρδαλιά ότι είναι στη διάθεση τους το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έθεσε τη διάθεση του κλειστού της Λεωφόρου στην Πολιτεία, ενημερώνοντας σχετικά τους αρμόδιους υπουργούς Βασίλια Κικίλια και Νίκο Χαρδαλιά. Η ανακοίνωση...

Κορονοϊός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Βασίλη Κικίλια και τον Νίκο Χαρδαλιά ότι είναι στη διάθεση τους το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έθεσε τη διάθεση του κλειστού της Λεωφόρου στην Πολιτεία, ενημερώνοντας σχετικά τους αρμόδιους υπουργούς Βασίλια Κικίλια και Νίκο Χαρδαλιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΑΟ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, μέσω της οποίας θέτει στη διάθεσή τους το κλειστό της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος» για οποιαδήποτε χρήση εκείνοι κρίνουν αναγκαία».

Σε αντίστοιχη κίνηση νωρίτερα προέβη και ο ΠΑΟΚ με την παραχώρηση του PAOK Sports Arena, αλλά και ο Ηρακλής.

Exit mobile version