ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Βατόπουλος: «Έρχονται σκληρά μέτρα»

Για τη μεγάλη αύξηση που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας, μίλησε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις, με τα κρούσματα να ξεπερνούν τα 800, τονίζοντας ότι έρχονται σκληρά μέτρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Ισχυρός σεισμός, έγινε αισθητός σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και...

Κορονοϊός - Βατόπουλος: «Έρχονται σκληρά μέτρα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για τη μεγάλη αύξηση που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας, μίλησε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις, με τα κρούσματα να ξεπερνούν τα 800, τονίζοντας ότι έρχονται σκληρά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Ισχυρός σεισμός, έγινε αισθητός σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και Αχαΐα

«Θα εφαρμοστούν οσονούπω σκληρά μέτρα. Δεν υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο για τα μέτρα» ανέφερε ενώ στην συνέχεια των λεγομένων του έκανε λόγο για «ραγδαία αύξηση κρουσμάτων», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Υπάρχει ο αναγκαίος συνωστισμός και ο μη αναγκαίος. Φτάσαμε σε ένα σημείο: όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος».

Exit mobile version