ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Καλλιθέα!

Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, οι δήμοι κάνουν τις δικές τους ενέργειες για να εμποδίσουν την άσκοπη κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, από το πρωί στο Δήμο της Καλλιθέας έχουν βγει συνεργεία στις πλατείες και ξηλώνουν τα παγκάκια αφού υπάρχει ανησυχία ότι αν καλυτερέψει ο καιρός, οι πολίτες θα βγουν από τα σπίτια τους....

Κορονοϊός : Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Καλλιθέα!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, οι δήμοι κάνουν τις δικές τους ενέργειες για να εμποδίσουν την άσκοπη κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, από το πρωί στο Δήμο της Καλλιθέας έχουν βγει συνεργεία στις πλατείες και ξηλώνουν τα παγκάκια αφού υπάρχει ανησυχία ότι αν καλυτερέψει ο καιρός, οι πολίτες θα βγουν από τα σπίτια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Reuters: «Η Ελλάδα έδρασε άμεσα για τον κορονοϊό, πριν από άλλες χώρες της Ευρώπης»

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος αλλά και οι συνεργάτες του αποφάσισαν τα παγκάκι, να μεταφερθούν στις αποθήκες του Δήμου μέχρι να λήξουν τα μέτρα της απαγόρευσης.

Έτσι ο κόσμος θα κινείται μόνο για τα απαραίτητα δηλαδή είτε για να βρεθεί στο σούπερ μάρκετ, είτε στα φαρμακεία, αλλά και στις άλλες επιλογές που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση.

Exit mobile version