ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Καραγκούνης: Ο Θεός του έδωσε δύναμη να βγει νικητής!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, συγκλόνισε μιλώντας για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό.
Κώστας Καραγκούνης: Ο Θεός του έδωσε δύναμη να βγει νικητής!

Η καθημερινή προσευχή, η ισχυρή του πίστη στον Θεό που του έδωσε δύναμη τον βοήθησαν να κερδίσει τη μεγάλη μάχη με τον Covid-19. Ο Κώστας Καραγκούνης, νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο και παρότι ήταν μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, δεν ένιωσε ποτέ μόνος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε κάνει την τρίτη δόση από το εμβόλιο κατά του ιού, αλλά βρέθηκε θετικός και κληνήρης 12 ολόκληρες ημέρες στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη ούτως ώστε να ανταπεξέλθει ο οργανισμός του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day», ο Κώστας Καραγκούνης δεν ξέχασε να αναφερθεί στα όσα βίωσε αυτές τις δύσκολες ημέρες με τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Μέσω της συγκλονιστικής του περιγραφής, ο κ. Καραγκούνης σημείωσε πως αυτή του η περιπέτεια τον έφερε ακόμη πιο κοντά στον Θεό. Ο Κύριος  αποτέλεσε το στήριγμα του, όταν οι σκέψεις μεγέθυναν την αγωνία του για το αν θα ξαναδεί τα τρία του παιδιά και τη σύζυγο του.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν αρχικά νόσησε, τα συμπτώματα ήταν πολύ ήπια και περιορίστηκαν σε  ένα απλό συνάχι κι έναν πονόλαιμο.

Την ένατη όμως ημέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν με άσχημο τρόπο καθώς τη στιγμή που ο ίδιος ένιωθε έτοιμος να επανέλθει πίσω στην καθημερινότητα του, αντιλήφθηκε πως ο οργανισμός του είχε καταπέσει και πως κάτι δεν πάει καλά.

Έτσι, πήρε την απόφαση να μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα, καθώς ήταν αρκετά καταπονημένος, ενώ μάλιστα υπήρξε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο από την αδυναμία του, που κράτησε 10 λεπτά.

Στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόταν, έκανε συνεχώς μέτρηση του οξυγόνου που υπήρχε στον οργανισμό του, το οποίο κυμαινόταν από 96 έως 97.

Ένας ισχυρός όμως πυρετός, μετά την τρίτη ημέρα της νοσηλείας, ήταν η αιτία για να πέσει στο 90-91, υπογραμμίζοντας πως κάπου εκεί ξεκίνησε ο τρόμος για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα.

Κώστας Καραγκούνης: «Σκέφτεσαι τον Θεό να σου δώσει δύναμη να τα καταφέρεις»

Όπως εξομολογήθηκε ο πολιτικός και πατέρας τριών μικρών παιδιών, σκεφτόταν για το αν θα ξαναδεί την οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μοναδικό του στήριγμα και σύμμαχος απέναντι σε αυτές τις βασανιστικές σκέψεις ήταν ο Θεός, στον οποίο και προσευχόταν καθημερινώς ούτως ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.

Μέσα από τις προσευχές του, ζητούσε από τον Θεό να του δώσει δύναμη για να ανταπεξέλθει στη δοκιμασία που του έστειλα, προκειμένου να βγει ακόμη πιο δυνατός και να σταθεί εκ νέου στο πλευρό της οικογένειας του.

Η πίστη του πως δεν πρόκειται να μείνει αβοήθητος και πως η επόμενη ημέρα θα φέρει κάτι καλύτερο για την υγεία του, αποδείχθηκε ισχυρή, με τον Κώστα Καραγκούνη να βγαίνει με την μέριμνα του Θεού, νικητής από αυτή την ομολογουμένως δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Δείτε τα όσα είπε ο Κώστας Καραγκούνης:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Καραγκούνης: Ο Θεός του έδωσε δύναμη να βγει νικητής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.