ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Βουτσάς: Όσα είπαν για τον μεγάλο ηθοποιό οι συνάδελφοί του (vid)

Κώστας Βουτσάς: Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Άννα Φόνσου, Δημήτρης Πιατάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και η αδελφή του, μιλάνε για τον άνθρωπο και τον ηθοποιό, Κώστα Βουτσά και τη μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε. «Μαγική» προσωπικότητα, χαρακτήρισε τον Κώστα Βουτσά, ο Δημήτρη Πιατάς, εκφράζοντας τη θλίψη για το χαμό του. Όπως ανέφερε στο CNN Greece,...

Κώστας Βουτσάς: Όσα είπαν οι συνάδελφοί του (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κώστας Βουτσάς: Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Άννα Φόνσου, Δημήτρης Πιατάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και η αδελφή του, μιλάνε για τον άνθρωπο και τον ηθοποιό, Κώστα Βουτσά και τη μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε.

«Μαγική» προσωπικότητα, χαρακτήρισε τον Κώστα Βουτσά, ο Δημήτρη Πιατάς, εκφράζοντας τη θλίψη για το χαμό του. Όπως ανέφερε στο CNN Greece, o κ. Πιατάς, ο Βουτσάς ήταν ένας άνθρωπος με ανεξάντλητη ενεργητικότητα, χιούμορ και αγάπη για τη ζωή. Για τη συνεργασία του, με τον Κώστα Βουτσά, ο κ. Πιατάς ανέφερε πως ο δημοφιλής ηθοποιός άφηνε χώρο στους νέους συναδέλφους και τους στήριζε.

«Ο Κώστας Βουτσάς ήταν φοβερός πατέρας και σύζυγος. Τα λάτρευε τα παιδιά του και το έδειχνε με κάθε ευκαιρία» δήλωσε ο κ. Πιατάς. Η ζωή του ήταν το θέατρο και γι’ αυτό την τελευταία του πνοή την άφησε ουσιαστικά πάνω στο σανίδι, προσέθεσε ο κ. Πιατάς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version