ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοτανίδου: «Πού πρέπει να φτάσουν τα κρούσματα για να εισηγηθούμε τέλος στο lockdown» (vid)

Για το νέο lockdown που θα μπει η Ελλάδα από το Σάββατο μίλησε η αναφέρθηκε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, Αναστασία Κοτανίδου. Η γνωστή καθηγήτρια, μάλιστα τόνισε τι πρέπει να γίνει προκειμένου οι ειδικοί να προτείνουν να σταματήσει το lockdown και να επιστρέψει ο κόσμος...

Κοτανίδου: «Πού πρέπει να φτάσουν τα κρούσματα για να εισηγηθούμε τέλος στο lockdown» (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για το νέο lockdown που θα μπει η Ελλάδα από το Σάββατο μίλησε η αναφέρθηκε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας, Αναστασία Κοτανίδου.

Η γνωστή καθηγήτρια, μάλιστα τόνισε τι πρέπει να γίνει προκειμένου οι ειδικοί να προτείνουν να σταματήσει το lockdown και να επιστρέψει ο κόσμος στην καθημερινότητα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Lockdown: Αναλυτικά όσα ισχύουν για καταστήματα, υπηρεσίες, μετακινήσεις και σχολεία

Συγκεκριμένα, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πως τα κρούσματα θα πρέπει να πέσουν κάτω από τα 1000 ημερησίως, κάτι που θα μειώσει και τις εισαγωγές στα νοσοκομεία.

«Ελπίζουμε ότι τώρα με τα αυστηρότερα μέτρα που θα μπουν σε εφαρμογή από το Σάββατο όλοι θα συμμορφωθούμε και θα καθίσουμε λίγο στα σπίτια μας χωρίς να κάνουμε κρυφά πάρτι, με μάσκα παντού και σε μία βδομάδα θα καταφέρουμε να δούμε σημαντική βελτίωση της κατάστασης» δήλωσε η Αναστασία Κοτανίδου.

Exit mobile version