ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: «Πράξη πανικού και απελπισίας» (vid)

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε μεταξύ άλλων για το έγκλημα στην Κορινθία πως η μεταφορά του πτώματος στο λατομείο, ήταν μια πράξη πανικού και απελπισίας. Αναφορικά με τη μεταφορά του πτώματος σε κοντινό λατομείο, είπε πως «ήταν πράξη απελπισίας και πανικού καθώς και στο αυτοκίνητα υπήρχαν αίματα αλλά και στο σημείο...
Κούγιας: «Πράξη πανικού και απελπισίας» (vid)

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε μεταξύ άλλων για το έγκλημα στην Κορινθία πως η μεταφορά του πτώματος στο λατομείο, ήταν μια πράξη πανικού και απελπισίας.

Αναφορικά με τη μεταφορά του πτώματος σε κοντινό λατομείο, είπε πως «ήταν πράξη απελπισίας και πανικού καθώς και στο αυτοκίνητα υπήρχαν αίματα αλλά και στο σημείο που αφέθηκε ο νεκρός ήταν σίγουρο πως θα τον έβρισκαν».

Απαντώντας στο ότι οι δράστες είχαν πάει να κλέψουν κοτόπουλα ο κ. Κούγιας είπε πως «δεν πας να κλέψεις κοτόπουλα μέσα στη νύχτα ούτε πάνε πέντε άτομα, όπως λέει ο εντολέας του. Επισήμανε πως βρέθηκε ένα μαχαίρι αλλά δεν είναι γνωστό πόσα όπλα είχαν οι υπόλοιποι. «Χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής».

Και συνέχισε: «Είναι η απελπισία των ανθρώπων ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, που ζουν σε μονοκατοικίες, που έχουν και την υποχρέωση να προστατέψουν τα μέλη της οικογένειάς τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: «Πράξη πανικού και απελπισίας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.