ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας στο Mega: «Καταζητείται Ελληνοαυστραλός υπήκοος – Αυτός είχε οργανώσει το πάρτι»

Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά έκανε λόγο για «ειδική διαπαιδαγώγηση στους αμφισβητίες του κορονοϊού»
Κούγιας στο Mega: «Καταζητείται Ελληνοαυστραλός υπήκοος – Αυτός είχε οργανώσει το πάρτι»

Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά έκανε λόγο για «ειδική διαπαιδαγώγηση στους αμφισβητίες του κορονοϊού».

Την υπεράσπιση της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο κάνει λόγο για μια διαφορετική πραγματικότητα από εκείνη που έχει καταγραφεί στα media.

Αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε τις αμφιβολίες τους, μέχρι «που το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, ένα από τα νεαρότερα παιδιά της ομάδας, ξαφνικά χωρίς να έχει πριν κανένα σύμπτωμα εμφάνισε 39 πυρετό», ανέφερε.

«Θορυβηθήκαμε. Αμέσως εκλήθησαν οι γιατροί. Περιμένουμε τα τεστ. Είχαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές και τον μασέρ της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί. Ενημερώσαμε τον Γ.Γ. Αθλητισμού τον κ. Μαυρωτά οι οποίοι αμέσως αποφάσισαν να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Λαμία».

Ερωτηθείς για την 24χρονη κοπέλα που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, ο κ. Κούγιας ανέφερε:

«Είναι ατυχής η επιλογή αυτών που διέδωσαν ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι από το ξενοδοχείο, γι αυτό και δεν αντιμετωπίζει κι αυτή την κατηγορία η κοπέλα.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Άγνωστοι, έκλεισαν δωμάτια στο ξενοδοχείο. Όπως αποδείχθηκε, ένας Ελληνοαυστραλός υπήκοος τον οποίο έχουμε κατονομάσει και στην ΕΛ.ΑΣ και καταζητείται είχε οργανώσει μαζί με νεαρούς και νεαρές αυτό το οποίο το ξενοδοχείο δεν γνώριζε.

Ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν κάτι πρωτοφανές, στο κέντρο της Συγγρού στον τελευταίο όροφο, είχαν πάει περίπου 20-30 άτομα στο Roof Garden, άνοιξαν τα παράθυρα, και ειδοποίησαν την Αστυνομία, από το Α.Τ Ακρόπολης κατέφθασαν τα περιπολικά, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς αυτά τα είπε η υπεύθυνη του ξενοδοχείου, η οποία είναι κατά νόμον υπεύθυνη, έπρεπε τυπικά να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο.

Δεν ήρθαν οι μάρτυρες κατηγορίας. Αναβλήθηκε για τις 19/11, αλλά λόγω covid όπως μας ενημέρωσαν δεν θα γίνει η δίκη».

«Αυτό που συνέβη εκεί είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί», τόνισε ο κ. Κούγιας στο Mega ο οποίος σημείωσε ότι η πράξη για την οποία θα κατηγορηθεί ένας διοργανωτής πάρτι σε περίπτωση που υπάρχει διάδοση του κορονοϊού στο πάρτι είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Ναγκόρνο Καραμπάχ: 400 Αρμένιοι νίκησαν 7.000 Αζέρους στο χωριό Ακόρι

Νίκος Μαραντζίδης: «Το νέο lockdown ροκανίζει τη δημοφιλία του Μητσοτάκη – Εκλογές το 2021»

Κούγιας: «Δεν έγινε πάρτι – Πελάτες ανέβηκαν στο Roof Garden με ένα φορητό ηχείο και χόρευαν»

Εδώ δεν πέτυχαν τις μάσκες θα πετύχαιναν την τηλεκπαίδευση;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας στο Mega: «Καταζητείται Ελληνοαυστραλός υπήκοος – Αυτός είχε οργανώσει το πάρτι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.