ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοβάσεβιτς – Πυροβολισμός: Πώς συνδέεται με την κόρη του

Κοβάσεβιτς – Πυροβολισμός: Σοκάρει η μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε την Τρίτη (7/1) ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα. Οι αρχές έχουνα ξεκινήσει την έρευνά τους και προσπαθούν να βρουν τους δράστες και τα κίνητρα που είχαν. Η πρώτη σύνδεση που κάνουν είναι με την κόρη του, τη Στέλλα. Η τελευταία στα τέλη Μαρτίου του...
Κοβάσεβιτς – Πυροβολισμός: Πώς συνδέεται με την κόρη του

Κοβάσεβιτς – Πυροβολισμός: Σοκάρει η μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε την Τρίτη (7/1) ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα.

Οι αρχές έχουνα ξεκινήσει την έρευνά τους και προσπαθούν να βρουν τους δράστες και τα κίνητρα που είχαν. Η πρώτη σύνδεση που κάνουν είναι με την κόρη του, τη Στέλλα. Η τελευταία στα τέλη Μαρτίου του 2018 είχε συλληφθεί σε τροχαίο έλεγχο να κατέχει ποσότητα χασίς και συγκεκριμένα δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη. Οδηγήθηκε στη συνέχεια στην Ευελπίδων με τη διαδικασία αυτόφωρου.

Δεν ήταν πρώτη φορά που είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Τον Ιούλιο του 2017 είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στον Βοτανικό και όπως είχε προκύψει, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κοβάσεβιτς – Πυροβολισμός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοβάσεβιτς – Πυροβολισμός: Πώς συνδέεται με την κόρη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.