ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοβάσεβιτς: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα του Σέρβου μετά την επίθεση (pic)

Όσα ανέφερε ο Σέρβος παλαίμαχος άσος

Κοβάσεβιτς
Κοβάσεβιτς
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά την σε βάρος του επίθεση από ένοπλο που τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τρίτης.

Στο μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε τόσο στα σέρβικα όσο και στα αγλλικά ο Σέρβος παλαίμαχος άσος ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως «δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Εγώ ήμουν πάντα αθλητής και οικογενειάρχης και μόνο αυτές οι δύο ιδιότητες καθόρισαν τη ζωή μου».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για μένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Γι’ αυτό πυροβόλησαν τον Κοβάσεβιτς!»

Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της. Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός.

Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version