ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουτσούμπας:«Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο
Κουτσούμπας:«Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη, ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε λόγο για «νέες υποσχέσεις» και «νέα παραμύθια» από τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ξανακερδίσει όσους ψηφοφόρους έχασε λόγω λιτότητας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως «καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν πρόκειται να υπάρξει», ενώ όπως είπε θα πρέπει να καταργηθούν όλοι οι νόμοι των μνημονίων και μεταξύ αυτών θα πρέπει να υπάρξει επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ.

«Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και είναι πολύ νωπές οι υποσχέσεις του προγράμματος του Θεσσαλονίκης» υπογράμμισε ο γγ. του ΚΚΕ και πρόσθεσε:

«Αποτελεί εμπαιγμό του λαού η επαναδιαπραγμάτευση της μείωσης των συντάξεων, πρόκειται για μετρά ψηφισμένα, και δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και τους συνταξιούχους… Τους ξέρει καλά ο λαός».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουτσούμπας:«Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.