ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουτσούμπας:«Αποδέσμευση τελικά από τις λυκοσυμμαχίες»

Τι ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος  στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα
Κουτσούμπας:«Αποδέσμευση τελικά από τις λυκοσυμμαχίες»

Το δικό του μήνυμα για την Πρωτομαγιά απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος ,Δημήτρης Κουτσούμπας από το Σύνταγμα:

«Το μήνυμα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι η ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα, της εργατικής λαϊκής πάλης και της οργάνωσης παντού ενιαία για την κατάργηση όλων των μνημονιακών αντεργατικών νόμων, για την ανάκτηση όλων των οικονομικών απωλειών που είχε ο εργαζόμενος λαός στα χρόνια της κρίσης με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, με επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με κατάργηση της φοροληστείας, ταυτόχρονα με την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις στρατιωτικές βάσεις του θανάτου, για να σταματήσει η αιμορραγία των εργαζομένων, του λαού μας από τις συνεχείς πολεμικές πιστώσεις για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και βεβαίως για την αποδέσμευση τελικά από όλες τις λυκοσυμμαχίες».

Ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Το ΚΚΕ, το εργατικό ταξικό κίνημα θα βρίσκεται πάντα, κάθε μέρα στην πρωτοπορία αυτών των αγώνων. Καλή Πρωτομαγιά! Καλή δύναμη σε όλες και όλους!»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουτσούμπας:«Αποδέσμευση τελικά από τις λυκοσυμμαχίες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.