ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Πνίγηκαν σε δεξαμενή μούστου 50χρονος και ο 16χρονος ανιψιός του

Τραγικό συμβάν στην Κρήτη καθώς  δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις σε δεξαμενή μούστου
Κρήτη: Πνίγηκαν σε δεξαμενή μούστου 50χρονος και ο 16χρονος ανιψιός του

Τραγωδία στην Κρήτη με έναν 50χρονο άνδρα και τον 16χρονο ανιψιό του να χάνουν τη ζωή τους σε εργασίες καθαρισμού δεξαμενών μούστου στο Ηράκλειο Κρήτης (περιοχή Αγία Βαρβάρα), την Πέμπτη (18/11)

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, 50χρονος Μαρίνος και ο νεαρός Χρήστος έχασαν τις αισθήσεις τους και τελικά πνίγηκαν από τις αναθυμιάσεις, μέσα στην δεξαμενή, η οποία είναι εντός της περιοχής της Αγίας Βαρβάρας.

Η ώρα περνούσε ο δίδυμος αδερφός του ανήλικου ανησύχησε βλέποντας να καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι ο Χρήστος. Έτσι ειδοποίησε τον πατέρα του κι εκείνος τις αρχές, που κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων.

Οι δυο άντρες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στην δεξαμενή του μούστου από περίοικους.

Οπως έγινε γνωστό το κέντρο Υγείας κλήθηκε άμεσα και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 50χρονο άνδρα. Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν με ιδιωτικό όχημα το 16χρονο αγόρι από το σημείο στο νοσοκομείο.

Μάλιστα επί τόπου βρέθηκε, εκτός από το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά καθώς όταν οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν από την δεξαμενή ήταν ήδηνεκροί. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα δύο θύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 16χρονος πιθανώς να ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και να έπεσε μέσα στο καζάνι και τότε ο 50χρονος θείος του έσπευσε να τον βοηθήσει. Στην προσπάθεια του όμως να τον ανασύρει έχασε και αυτός τη ζωή του τ0υ.

Η κηδεία είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή (19/11) στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Πνίγηκαν σε δεξαμενή μούστου 50χρονος και ο 16χρονος ανιψιός του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.