ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τραυματίστηκε αγρότης από πυροβολισμό

Τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας
Κρήτη: Τραυματίστηκε αγρότης από πυροβολισμό

Δύο άντρες αναζητούν οι αρχές, οι οποίοι έστησαν ενέδρα σε 52χρονο αγρότη στο δρόμο από Απλαδιανά προς Πέραμα στην Κρήτη και τον τραυμάτισαν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες υπήρξε συμπλοκή και ο 52χρονος τραυματίστηκε στο πόδι από εξοστρακισμό καθώς υπήρξε πυροβολισμός.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 43 και 20 ετών και ακόμα τριών άγνωστων ατόμων οι οποίοι με την χρήση όπλου προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, στο Ρέθυμνο

Σήμερα (01.06.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ανωτέρω δράστες ακινητοποίησαν τον 52χρονο και προκάλεσαν τον τραυματισμό του με την χρήση όπλου.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Τραυματίστηκε αγρότης από πυροβολισμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.