ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Την Τετάρτη (11/9) η κηδεία του

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από την ζωή, στα 63 του χρόνια τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/9) έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από την ζωή, στα 63 του χρόνια τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/9) έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση τα ξημερώματα της Δευτέρας, πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδοποιός έφυγε στα 63 του χρόνια με τις πρώτες πληροφορίες να κάνω λόγο πιθανότατα για καρδιακή προσβολή.

Η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή με ανάρτηση στο Twitter ενημέρωσε πως η κηδεία του θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (11/9), στις 15:30 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου.

Παράλληλα μέσω αυτής ζητά αντί για στεφάνια να ενισχυθεί οικονομικά η Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η τελευταία του συναυλία ήταν με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο δημοτικό θέατρο Βόλου, ενώ για αύριο (10 Σεπτεμβρίου) ήταν προγραμματισμένη η συναυλία στο Ηρώδειο, όπου θα τραγουδούσαν για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version