ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Μεσογείων: Μαχαίρωσαν 19χρονο για να του πάρουν το κινητό (vid)

Τρομακτικό σκηνικό στη Λεωφόρο Μεσογείων το βράδυ της Τρίτης (22/9), όπου ένας άγνωστος μαχαίρωσε έναν 19χρονο προκειμένου να του πάρει το κινητό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ένας άγνωστος άνδρας μαχαίρωσε χθες (22/9) στις 21:30 έναν 19χρονο, θέλοντας να του πάρει το κινητό. Το σκηνικό έλαβε χώρα στη λεοφώρο Μεσογείως και χαρακτηριστικό...
Λεωφόρος Μεσογείων: Μαχαίρωσαν 19χρονο για να του πάρουν το κινητό (vid)

Τρομακτικό σκηνικό στη Λεωφόρο Μεσογείων το βράδυ της Τρίτης (22/9), όπου ένας άγνωστος μαχαίρωσε έναν 19χρονο προκειμένου να του πάρει το κινητό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ένας άγνωστος άνδρας μαχαίρωσε χθες (22/9) στις 21:30 έναν 19χρονο, θέλοντας να του πάρει το κινητό. Το σκηνικό έλαβε χώρα στη λεοφώρο Μεσογείως και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έγινε αντιληπτό από πολλούς περαστικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον Αλμυρό: Πυροσβέστης πέθανε κατά τη διάρκεια πλύσης οδοστρώματος!

Ο 19χρονος βρισκόταν κοντά στην κεντρική πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άγνωστος τον απείλησε με μαχαίρι ώστε να του πάρει το κινητό. Όταν ο νεαρός άντρας αρνήθηκε, τότε ο άγνωστος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Ο νεαρός περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και ύστερα διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται ακόμα εκτός κινδύνου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεωφόρος Μεσογείων: Μαχαίρωσαν 19χρονο για να του πάρουν το κινητό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.