ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown και στην Αττική: Το ετοιμάζουν και μας προετοιμάζουν!

Ετοιμάζουν Lockdown: Σύσκεψη με τους λοιμωξιολόγους έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συζητούνται νέα μέτρα με επίκεντρο την Αττική. Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση αναφέρουν πως αυτή “προβληματίζεται μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που καταγράφηκε την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, στην Αττική και κάποιοι εισηγούνται στον πρωθυπουργό ακόμη και το Lockdown”. Για...
Lockdown και στην Αττική: Το ετοιμάζουν και μας προετοιμάζουν!

Ετοιμάζουν Lockdown: Σύσκεψη με τους λοιμωξιολόγους έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συζητούνται νέα μέτρα με επίκεντρο την Αττική.

Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση αναφέρουν πως αυτή “προβληματίζεται μετά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που καταγράφηκε την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, στην Αττική και κάποιοι εισηγούνται στον πρωθυπουργό ακόμη και το Lockdown”.

Για το lockdown στην Αττική, τη δεδομένη χρονική στιγμή τα κυβερνητικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όλα θα εξαρτηθούν από τα κρούσματα των επόμενων ημερών. Δηλαδή αυτά που θα ανακοινώσουν!

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να απαγορευθεί η έξοδος από την περιφερειακή ενότητα Αττικής, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο.

Το Lockdown έρχεται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown και στην Αττική: Το ετοιμάζουν και μας προετοιμάζουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.