ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Τα νέα μέτρα ως 7/1: Τι αλλάζει σε καταστήματα, κυνήγι, ψάρεμα και εθνικά πρωταθλήματα

Lockdown: Νέο ΦΕΚ, το οποίο περιλαμβάνει τα αναθεωρημένα μέτρα που ισχύουν ως τις 7 Ιανουαρίου και φέρνει ορισμένες τροποιποιήσεις.

Lockdown: Τα νέα μέτρα ως 7/1: Τι αλλάζει σε καταστήματα, κυνήγι, ψάρεμα και εθνικά πρωταθλήματα
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Lockdown: Νέο ΦΕΚ, το οποίο περιλαμβάνει τα αναθεωρημένα μέτρα που ισχύουν ως τις 7 Ιανουαρίου, φέρνει ορισμένες τροποποιήσεις στη λειτουργία καταστημάτων, ενώ φέρνει σημαντικότερες αλλαγές στο ψάρεμα και το κυνήγι, τα οποία πλέον επιτρέπονται, αλλά υπό αυστηρούς όρους.

Συγκεκριμένα, στο νέο ΦΕΚ αναφέρεται ότι επιτρέπεται η «μετακίνηση κυνηγών ή αλιέων για την άσκηση θήρας / αλιείας», αλλά με τις εξής προϋποθέσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιορτές στο σπίτι του κάνει φέτος ο μικρούλης Παναγιώτης Ραφαήλ (vid)

Τι αλλάζει στα καταστήματα

Σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων ορίζεται ότι σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φαρμακεία και συνεργεία αυτοκινήτων θα μπορούν να είναι ανοικτά τις δύο ερχόμενες Κυριακές, δηλαδή την 27η Δεκεμβρίου και την 3η Ιανουαρίου 2021, με το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας τους να είναι από 7:00 έως 21:00.

Οι προϋποθέσεις για τα καταστήματα:

Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Στο ίδιο ΦΕΚ τονίζεται ότι από την 1η Ιανουαρίου 2021 επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας:

Πηγή dikaiologitika.gr

Exit mobile version