ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανιάτης:Παράνομη παρακράτηση χρημάτων από τις πληρωμές στη ΔΕΗ κάνουν τα ΕΛΤΑ

«Οι καταναλωτές ενώ πληρώνουν εμπρόθεσμα, στο τέλος χάνουν την έκπτωση του 15% που δίνει η ΔΕΗ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Μανιάτης
Μανιάτης:Παράνομη παρακράτηση χρημάτων από τις πληρωμές στη ΔΕΗ κάνουν τα ΕΛΤΑ

Για παράνομη παρακράτηση χρημάτων των καταναλωτών που πληρώνουν τη ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ έκανε λόγο ο βουλευτής ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Μανιάτης ανέφερε:

«Ως αποτέλεσμα, οι καταναλωτές ενώ πληρώνουν εμπρόθεσμα, στο τέλος χάνουν την έκπτωση του 15% που δίνει η ΔΕΗ, επιβαρύνονται με τόκους καθυστερήσεων και πολλές φορές απειλούνται με διακοπή ηλεκτροδότησης», και υπογράμμισε πως:

Η «παράνομη αυτή παρακράτηση, που ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, ακολουθείται από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ με τη δικαιολογία ότι το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής δεν έχει καταβάλει την αποζημίωση για την παροχή καθολικής υπηρεσίας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανιάτης:Παράνομη παρακράτηση χρημάτων από τις πληρωμές στη ΔΕΗ κάνουν τα ΕΛΤΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.