ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Video-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η απαγωγέας αφήνει τη Μαρκέλλα στο βενζινάδικο

Ένα video-ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open TV που καταγράφει τη στιγμή που η φερόμενη απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας φτάνει στο βενζινάδικο. Η 10χρονη απεικονίζεται κουρασμένη, να κρατά τη σχολική της τσάντα και να περιπλανιέται στον δρόμο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου. Στο video καταγράφεται μάλιστα και στιγμιότυπο με...

Μαρκέλλα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα video-ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open TV που καταγράφει τη στιγμή που η φερόμενη απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας φτάνει στο βενζινάδικο.

Η 10χρονη απεικονίζεται κουρασμένη, να κρατά τη σχολική της τσάντα και να περιπλανιέται στον δρόμο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Στο video καταγράφεται μάλιστα και στιγμιότυπο με τη Μαρκέλλα να τρέχει από πίσω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Αστυνομία ψάχνει κι άλλον ύποπτο (vids)

Ερώτημα αποτελεί το πότε μπήκαν στον οργανισμό της 10χρονης τα ναρκωτικά, αν, δηλαδή, κάποιος της τα έδωσε πριν την Πέμπτη οπότε και εξαφανίστηκε ή στις ώρες που ήταν αγνοούμενη

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για τον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Στο πλαίσιο αυτό, κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα Ανηλίκων ο μεγάλος αδελφός της, που φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της 10χρονης.

Exit mobile version